Zoeken
  • Kris Van Nuffel

Bijna ...

Goed nieuws! Gisteren kwamen de eerste samples van onze golfsokken aan bij Hero on Socks, recht vanuit Portugal. En het moge gezegd: ze zien er fantastisch uit. Warme kleuren en verrassend fijne details. Kijk zelf maar even mee op de foto's hieronder.


Een dikke proficiat aan de mensen van Hero on Socks!De productie van 1000 (duizend, ja) paar sokken van élk design start volgende week al. Dat lees je goed; dat zijn dus 2000 paar sokken in totaal. De eerste leveringen worden voorzien in KW20 en 21, en dat ondanks de Corona lockdown die ook Portugal nagenoeg plat heeft gelegd. Wendy & Wendy van Hero on Socks zijn nu, zoals ze het zelf al visueel uitdrukten "het ijzer met blote handen aan het plooien".


Dankzij jullie massale steun werd de crowdfunding door Hero on Socks op het ULULE-platform een succes en werden er online in voorverkoop 375 paar sokken besteld. Offline werden er ook nog eens 120 paar verkocht wat maakt dat er in voorverkoop al bijna 500 paar de deur uitgingen. Wat de ULULE crowdfunding betreft: vanaf 250 paar verkochte sokken kreeg Hero on Socks 2000€ steun van HelloBank om zo een deel van de ontwerp- en opstartkosten te kunnen financieren. Dat doel werd vlotjes bereikt én zelfs overschreden en bijgevolg gaat de productie nu ook effectief van start.


Oh ja; voor diegenen die er nog willen (bij) bestellen, dat kan nu niet meer op de ULULE site maar sinds 15 april wél rechtstreeks op de website van Hero on Socks die je hier vindt: www.heroonsocks.be  Klik vervolgens door naar "Golfsokken". 


Binnenkort (als alles goed gaat vanaf 4 mei) mogen wij eindelijk weer de baan op. Eens ook de clubhuizen weer toegankelijk zullen zijn zal je ze in de nabij de toekomst ook fysisch kunnen vinden en bewonderen aan de balies van (hopelijk veel van) onze Vlaamse golfclubs.


Aan al diegenen die ons al steunden door deze Hero on Socks golfsokken te bestellen en aan allen die dat in de komende weken nog gaan doen: onze hartelijke dank. Per paar sokken dat jij bestelt schenkt Hero on Socks 2,5€ als steun voor ons project. En zoals je hierboven al kon lezen willen wij er nog tijdens dit golfseizoen minstens 2000 paar van tegenkomen op en naast de baan.

Noot: de verpakking op de foto hierboven wijkt af van de eigenlijke versie en geeft alleen een idee van de afmetingen en hoe de beide designs van onze sokken samen verpakt zullen zitten. Wat jij uiteindelijk gaat ontvangen is een zo mogelijk nóg mooiere doos die specifiek voor ons Paramotion G-golfproject werd ontworpen, met daarop binnenin een mooie "Fore G-golf!" slogan. Die boxen worden momenteel nog gedrukt.


Voor zij die al in blijde verwachting zijn: nog eventjes geduld, en je hebt ze in uw pollen ;-) Happy waiting!

23 keer bekeken

©2019 by Mobicart vzw
E: info@paramotiongolf.be