Ons team

Committed to the Cause

Guido, Jacobien & Rolf

Het Mobicart Team

Guido Geenen, Rolf van Strien en Jacobien Kamp zijn de  drijvende krachten achter de Mobicart vzw. De vereniging stelt buggy’s ter beschikking aan golfclubs, alwaar die specifiek worden ingezet voor gebruik door minder mobiele spelers en G-golfers, zowel voor eigen leden als voor greenfee spelers. Zo kan iedereen met een beperking als gevolg van een operatie, leeftijd of een fysieke handicap blijven golfen spelen. Ook wie tijdelijk mindervalide is, kan gebruik maken van de diensten van Mobicart.

Katrien Pauwels

Sportmedewerker @ Golf Vlaanderen

Katrien is sportmedewerkster bij Golf Vlaanderen en staat naast de globale sportieve ondersteuning in voor de promotie van golf. Met de projecten Golf op School, Golf on the Road, Start to Golf, Golf in Flanders en G-golf worden zo veel mogelijk mensen warm gemaakt voor de golfsport. Specifiek voor G-golf worden de golfclubs aangemoedigd om een aanbod te creëren voor personen met een handicap en nieuwe G-golfers aan te trekken.

Kris Van Nuffel

G-golfer 

Kris is rolstoelgebruiker en leert golfen in Golf Puyenbroeck. Hij wil die passie doorgeven aan nieuwe G-Golfers en in Vlaanderen graag meer ParaMotion golf carts ter beschikking stellen. Hij stelde hiertoe dit project voor aan Mobicart en Golf Vlaanderen, alwaar het idee onmiddellijk warm onthaald werd.  Hij zal zich in dit project mede inzetten voor de fundraising en wil zijn collega's-anders-validen extra informeren over G-golf.

©2019 by Mobicart vzw
E: info@paramotiongolf.be