top of page

Ons team

Committed to the Cause

Mobiteam.jpg

V.l.n.r.: Rolf, Guido, Jacobien en Pieter

Het Mobicart Team

Guido Geenen is stichter en voorzitter van Mobicart vzw, Rolf van Strien en Jacobien Kamp zijn medeoprichters van het eerste uur en stonden samen ook mee aan de wieg van de G-golfwerking in De Krikskens.  Mobicart vzw stelt buggy’s ter beschikking aan golfclubs, alwaar die specifiek worden ingezet voor gebruik door minder mobiele spelers en G-golfers, zowel voor eigen leden als voor greenfee spelers. Zo kan iedereen met een beperking als gevolg van een operatie, leeftijd of een fysieke handicap blijven toch nog blijven golfen. Ook wie tijdelijk andersvalide is kan gebruik maken van de diensten van Mobicart. In 2019 vervoegde ook G-golfer Pieter Dries het bestuur.

Capture.JPG

Katrien Pauwels

Sportmedewerker @ Golf Vlaanderen

Katrien is sportmedewerkster bij Golf Vlaanderen en staat naast de globale sportieve ondersteuning in voor de promotie van G-golf. Met de projecten Golf op School, Golf on the Road, Start to Golf, Golf in Flanders en G-golf worden zo veel mogelijk mensen warm gemaakt voor de golfsport. Specifiek voor G-golf worden de golfclubs aangemoedigd om een aanbod te creëren voor personen met een handicap en nieuwe G-golfers aan te trekken.

IMG_0669.jpg

Kris Van Nuffel

G-golfer - fundraising

Kris is rolstoelgebruiker en lid van Golfclub Puyenbroeck. Hij wil zijn golfpassie doorgeven aan nieuwe G-Golfers en in Vlaanderen méér elektrische golfrolstoelen ter beschikking stellen. Hij stelde hiertoe het Paramotion G-golf project voor aan Mobicart vzw en Golf Vlaanderen, die onmiddellijk enthousiast reageerden. In april 2019 ging het Paramotion G-golf project officieel van start en in juli 2020 startte Mobicart ook het Levo Junior Project. Kris zet zich als initiator en trekker van deze projecten vooral in voor de fundraising en gaat regelmatig "de baan op" voor G-golf initiaties.

bottom of page