top of page

Steun jij ons ook?

Two Men Shaking Hands

Ook onze club doet mee

Wij willen graag een demo

Als golfclub bent u al begaan met de G-sport en wilt u het aanbod voor andersvaliden uitbreiden met een ParaMotion golf cart zodat ook mensen met een handicap aan de onderste ledematen bij jullie kunnen (leren) golfen.

 

Maar hoe werkt zo'n karretje en hoe ga je ermee de baan op? Waar moet je dan op letten en hoe manoeuvreer je op de greens zonder deze te beschadigen? Het antwoord is simpel; contacteer ons en Kris of Graham komt graag bij jullie langs met een Mobicart ParaGolfer voor een demo.

KVN-160327-824.jpg

Ik word G-golfer!

Ik kom het eens uitproberen

Hebt u als andersvalide met een handicap aan de onderste ledematen interesse in de golfsport en wil u die ParaGolfer ook eens uitproberen?

Dat kan. Mail of bel ons en maak meteen een afspraak met Kris om het eens uit te proberen in de praktijk, dan kan u onze één van onze Mobicart Paragolfers uitproberen in  Westgolf (Damme) of in Golflcub Kampenhout. 

Daarnaast hebben ook  Golfclub Drie Eycken 'Edegem), Golfclub Beveren, Golflcub Ter Hille (Koksijde) en Golf Puyenbroeck (Wachtebeke) zelf een eigen ParaGolfer ter beschikking.  Valt die eerste test mee? Dan biedt de club u een G-golfopleiding aan een wel heel voordelig prijs. Die wordt mogelijk gemaakt door subsidies vanuit Golf Vlaanderen en Sport Vlaanderen.

Debit Card

Ik draag graag een steentje bij

Steun ons met een gift of sponsor ons

Met onze fundraising richten wij ons op service clubs, overheidsinstanties, particulieren en natuurlijk ook op alle Vlaamse golfers. In 2021 konden wij onze eerste twee Paragolfers tweedehands voor een gunstige prijs aankopen. Deze toestellen vragen evenwel ook een jaarlijks onderhoud en periodiek nazicht. Een jaarlijks budget van 1.500€ per ParaGolfer is daarbij een minimum om deze veilig en perfect werkend te kunnen houden.

 

Naast het onderhoud van onze 2 bestaande ParaGolfers hopen wij ook voldoende fondsen te kunnen vergaren om in er 2022 ook nog een derde ParaGolfer erbij te kunnen kopen. Helpt ook u ons daarbij een stapje verder? Donaties en steun kunnen gestort worden op de rekening van Mobicart vzw:

IBAN BE06 7370 4332 7822

BIC KREDBEBB.

 

Sponsoringinformatie kan u verkrijgen bij het Mobicart secretariaat of via de

e-mail mobi@mobicart.be.

Hero-on-Socks.jpg

Wordt een held en draag onze G-golf sokken

Koop onze golfsokken

Hero on Socks ontwierp speciaal voor ons G-golfproject  hoogkwalitatieve geweven en versterkte golfsokken in een exclusief en ludiek design.

​De Mobicart golfsokken zijn verkrijgbaar in twee vrolijke ontwerpen: de groene ‘bunker’-sok en de blauw-roze ‘early birdie’-sok.

Per golfbox die je koopt bij Hero on Socks, steunt Hero on Socks ons met een bedrag van 5€. Als jij onze sokken draagt, dan koop je samen met ons een stukje van de volgende Paragolfer die we zullen plaatsen in een Vlaamse Golfclub.

 

bottom of page