Steun jij ons ook?

Ook onze club doet mee

Wij willen graag een demo

Als golfclub bent u al begaan met de G-sport en wilt u het aanbod voor andersvaliden uitbreiden met een ParaMotion golf cart zodat ook mensen met een handicap aan de onderste ledematen bij jullie kunnen (leren) golfen. Maar hoe werkt zo'n karretje en hoe ga je ermee de baan op? Waar moet je dan op letten en hoe manoeuvreer je op de greens zonder deze te beschadigen? Het antwoord is simpel; contacteer ons en Kris komt bij jullie langs met de PowerGolfer van Golf Puyenbroeck voor een demo.

Ik word G-golfer!

Ik kom het eens uitproberen

Hebt u als andersvalide met een handicap aan de onderste ledematen interesse in de golfsport en wil u die ParaMotion ook eens uitproberen? Dat kan. Mail of bel ons en maak meteen een afspraak met Kris om het eens uit te proberen in de praktijk. Hebt u een paramotion of paragolf cart nodig, dan spreken wij met u af in Golf Puyenbroeck in Wachtebeke, of Golf Ter Hille in Koksijde. Valt die eerste test mee? Dan biedt de club u een G-golfopleiding aan een wel heel voordelig prijs. Die wordt mogelijk gemaakt door subsidies vanuit Golf Vlaanderen en Sport Vlaanderen.

Ik draag graag een steentje bij

Steun ons met een gift

Wij hebben voor dit goede doel een projectrekening verkregen bij de Koning Boudewijnstichting. De KBS zendt u een fiscaal attest voor elke gift boven de 40€. Op die manier recupereert u als particulier tot 45% van uw gift bij vermelding in uw belastingaangifte.  Wie het Paramotion Project wil steunen kan dat door storting (met de juiste structurele mededeling) op het rekeningnummer van de Koning Boudewijn Stichting:

 

 IBAN : BE10 0000 0000 0404   

BIC : BPOTBEB1

 

Belangrijk:  Uw bijdrage komt enkel op onze projectrekening terecht indien U op uw overschrijving  deze gestructureerde mededeling exact vermeld:  “128/3122/00083”.

 

Wordt een held en draag onze G-golf sokken

Koop onze golfsokken

Hero on Socks ontwierp speciaal voor ons G-golfproject  hoogkwalitatieve geweven en versterkte golfsokken in een exclusief en ludiek design.

​De Mobicart golfsokken zijn verkrijgbaar in twee vrolijke ontwerpen: de groene ‘bunker’-sok en de blauw-roze ‘early birdie’-sok.

Per golfbox die je koopt bij Hero on Socks, steunt Hero on Socks ons met een bedrag van 5€. Als jij onze sokken draagt, dan koop je samen met ons een stukje van de volgende Paragolfer die we zullen plaatsen in een Vlaamse Golfclub.

 

©2020  -  Website by Kris Van Nuffel for Mobicart vzw  -  info@paramotiongolf.be