top of page
Hero-on-Socks.jpg

Draag onze G-golfsokken en word een held op sokken

Hero on Socks ontwierp speciaal voor ons G-golfproject  hoogkwalitatieve geweven en versterkte golfsokken in een exclusief en ludiek design.

De Mobicart golfsokken zijn verkrijgbaar in twee vrolijke ontwerpen: de groene ‘bunker’-sok en de blauw-roze ‘early birdie’-sok. Ze zijn aan de hiel en tenen versterkt en hebben een nauwsluitende pasvorm. De gebruikte garens zijn deels gerecycleerd en zorgen voor een goede zweetafvoer en optimaal draagcomfort. Koop ze afzonderlijk of samen in een leuke geschenkbox!

Per golfbox die je koopt bij Hero on Socks, steunt Hero on Socks ons met een bedrag van 5€. Als jij onze sokken draagt, dan koop je samen met ons een stukje van de volgende Paragolfer die we zullen plaatsen in een Vlaamse Golfclub.

OUR SOCKS

In Bogey Golfbox vind je beide designs van onze G-golfsokken.  Een ideaal cadeau om te geven, of om gewoon jezelf eens mee te verwennen. Draag ze per identiek paar of ludiek "in the mix". De keuze is totaal aan jou. De glimlach die op je lippen verschijnt bij het aantrekken ervan, die is normaal. 
 

It feeLs great to be

a Hero on Socks!

PHOTO-2020-04-30-10-33-22.jpg
Hand hold golf ball with tee on golf cou
Hand hold golf ball with tee on golf cou
Hero on socks.png
logo_def2.jpg

Hero on Socks is een jonge Belgische onderneming die duurzaam geproduceerde sokken ontwerpt en verkoopt voor het goede doel. Hero on Socks maakt originele en hoogkwalitatieve sokken waarbij het design ervan niet alleen in het teken staat van goede doelen, maar waarbij 40% van de winst ook effectief naar die goede doelen gaat.

 

Wij leerden Wendy & Wendy, de oprichters van Hero on Socks, kennen dankzij Dominique Merckx, de Ladies Captain van de Kempense Golfclub in Mol. Zij waren meteen zeer gecharmeerd door ons project en besloten daaromtrent dan ook meteen iets concreets uit te werken.

 

Zij ontwierpen voor ons Paramotion Project en voor het G-golf gebeuren in het algemeen twee paar té gekke golfsokken. Na een geslaagde crowdfunding campagne op het Ulule platform  waarmee de ontwerp- en opstartkosten konden gefinancierd worden gingen de sokken in april 2020 in productie in Portugal. Sinds mei 2020 kan je ze op de website van Hero on Socks bestellen.

Noot: Mobicart vzw is noch de fabrikant, noch de verkoper van deze sokken. Deze sokken worden gefabriceerd en op de markt gebracht door Hero on Socks en met een deel van de verkoopopbrengst steunen zij ons Paramotion project voor de aanschaf van Paragolfer/Paramotion golfrolstoelen. Hartelijk dank daarvoor aan Wendy & Wendy!

Achter Hero on Socks zitten dus deze twee gedreven en gepassioneerde dames, toegewijd aan één missie: de mensen ervan bewust maken dat er voor onze planeet geen plan B bestaat.

‘Elke sok die we verkopen, helpt ons een stapje dichter bij die missie te komen,’ zegt Wendy Raymakers. ‘We werken samen met geweldige organisaties die mensen sterker maken door hen vertrouwen te geven. Soms heeft iemand immers gewoon wat hulp nodig. We geloven dat elke levend wezen op onze planeet die hulp verdient.’ ‘

 

Met onze opvallende sokken, wil Hero on Socks vragen uitlokken en dialoog creëren rond verschillende thema’s zoals gendergelijkheid, armoede, gezondheid, … ook in de sport! ‘Sport is belangrijke factor in de totstandkoming van duurzame ontwikkeling. Als promotor van tolerantie en respect levert het een bijdrage tot de empowerment van vrouwen en jongeren, individuen en gemeenschappen, alsook tot gezondheid, onderwijs en sociale inclusie.’

 

‘Toen we de mensen van Mobicart ontmoetten werden we meteen verpletterd door een enorme community die golf heet. Samen met hen willen we G-golf bekendheid geven en doen groeien. Via de aankoop van nieuwe golfrolstoelen zullen meer G-sporters de mogelijkheid krijgen om te genieten van golf, een sport die je hoofd vrijmaakt en laat herbronnen midden in de natuur.’ ‘Elk paar verkochte sokken helpt iemand ergens. Dus als je onze sokken draagt, ben jij een échte held op sokken en verbeter je de wereld. Simpel toch?’

Golfclubs die interesse hebben om de sokken via hun shop te verkopen kunnen contact opnemen met Wendy en Wendy via info@hero-on-socks.com

bottom of page