top of page
Zoeken
  • Kris Van Nuffel

Onze eerste twee Paragolfers zijn een feit!

Groot nieuws: onze eerst twee Paragolfers zijn een feit! Midden september kochten wij twee Ottobock Paragolfers van Android 34, gesticht door G-Golf pro Cédric Cercut. Wij gingen deze karretjes eerder al eens testen op de 18 holes van Golf club l'Empéreur, een prachtige maar ook heel heuvelachtig terrein gelegen nabij het Waalse Genappe. Twee van de drie Paragolfers werden goed bevonden en door Mobicart aangekocht voor 10.000€ elk.

Cédric Lescut, de pionier van het Paragolfen in Wallonië heeft onlangs beslist om zijn G- golf activiteiten binnen Android 34 stop te zetten maar was anderzijds wel blij dat de Paragolfers in België blijven en in ons project in Vlaanderen zullen ingezet worden. Dat hij nog steeds een warm hart heeft voor G- golf bewees hij door er ons meteen ook een gesloten aanhangwagen cadeau (gratis dus) bij te schenken. Daarvoor onze 'hartelijke dank, Cédric! Zodoende reed Guido met zíjn wagen (met trekhaak) naar l' Empéreur en haalde onze nieuwe aanwinsten naar Vlaanderen. In de vroege namiddag deponeerde hij beide machines hier bij uw webmaster in Waasmunster.

Graham en ik zijn vervolgens tot laat in de avond bezig geweest met het reinigen van de karretjes en het verwijderen van de bestaande stickers van de sponsors van Android 34 om plaats te maken voor die van ... Mobicart, Golf Vlaanderen, G-sport Vlaanderen en diegenen die ons in de nabije toekomst nog zullen steunen. Tot slot hebben we ze in de garage broederlijk naast elkaar geparkeerd en aan hun laadapparaten gehangen, klaar voor transport naar de golfclubs waar ze ingezet zullen worden. Dewelke dat precies zullen worden, dat horen jullie zeer binnenkort nog wel.


Met de aankoop van deze eerste twee Paragolfers bereiken we een eerste belangrijke keystone in onze G-golf projecten én de verwezenlijking van het oorspronkelijke doel van het Paramotion project, maar daar gaan we het natuurlijk niet bij laten. Integendeel; voor ons LEVO Junior project plannen wij de aankoop van nog twee extra Paragolfers (mét Junior Kit) en twee LEVO Summit starolstoelen...

De aankoop van onze eerste twee Paragolfers zou evenwel niet mogelijk geweest zijn zonder het "voorschieten" van het bedrag door Mobicart vzw uit de eigen reserves. Reserves die eigenlijk bedoeld zijn voor de herstelling en het onderhoud v/d Mobicart Buggy's en de periodieke vervanging van hun batterijen. Reserves die dus zo snel mogelijk terug aangevuld dienen te worden.


De eigenlijke fundraising voor deze aankoop is nu immers nog aan de gang via de crowdfunding actie voor ons Paramotion G-golf Project binnen G-sport Vlaanderen en zal (met een eigen inbreng aan fundraising van 8.000€) resulteren in een steun van 20.000€ in januari 2021. Daarover meer in een volgende blog.


Bij deze ook aan G-sport Vlaanderen en hun partners onze allerhartelijkste dank!


74 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Комментарии


bottom of page