top of page
Zoeken
  • Kris Van Nuffel

De Kempense Ladies doen het ... weer ;-) 1.200€ erbij!

Bijgewerkt op: 23 okt. 2020

Op vrijdag 17 juli 2020 organiseerden de Kempense Ladies onder enthousiaste leiding van Dominique Merckx een heuse 18 holes wedstrijd ten voordele van ons Paramotion G-golf Project, gevolgd door een leuke pitching wedstrijd.


V.l.n.r.: Napoleon Theuns (Lid Kempense) - Dominique Merckx (Ladies Captain) - Jacobien Camp (Mobicart) - Graham Freeman (Lid Vlaamse G-golf Team - HC15) - Pieter Dries (Mobicart & G-golfer) - Kris Van Nuffel (Uw webmaster & trekker v/h Paramotion Project)

Onze beste Vlaamse G-golf competitiespeler Graham Freeman (35j - HC15) was er ook bij en gaf op indrukwekkende wijze een demo van wat een paragolfer (speler) in een Paragolfer (het karretje) zoal kan verwezenlijken. Met een PAR op vier holes en een paar indrukwekkende bunker pitches wist hij het publiek al snel te enthousiasmeren voor het paragolfen en het G-golfen in het algemeen. Flink wat spelers kwamen mij daarna vertellen "Amai, dat is fantastisch wat die man daar met dat karretje kan doen!", een mooie vaststelling én een nuchter feit dat ik alleen maar met een brede grijns en een "ja inderdaad" kon beamen. En dat is nu net wat wij met die karretjes én ons project in méér clubs proberen te bewerkstelligen. 

Foto: Paragolfer Graham Freeman (HC 15) begint aan de wedstrijd.

Om 11u36 vertrok de flight met Dominique Merckx, Jacobien Camp (Mobicart) en Graham en niet minder dan 77 golfers speelden met hen mee. De weergoden waren ons gunstig gezind en het werd een ronduit prachtige dag. Bij deze enkele sfeerbeelden ...


Terwijl de wedstrijd gaande was mocht ondergetekende kennismaken met Dominique Vervoort en Patrick Hubeau van Child Support Belgium waarmee we in de naaste toekomst een en ander willen uitwerken rond Junior G-golf. Daarover later meer. Wat ik jullie wel al kan melden is dat er in 2020 en 2021 zo te zien flink wat Junior G-golfertjes zullen bijkomen.


Rond 17u00 druppelden de eerste spelers weer binnen en volgde de prijsuitreiking. Daarna kwamen ook Jacobien en Wendy De Moor van Hero on Socks aan het woord en maakte Dominique Merckx (Ladies Captain) de voorlopige balans op van de steun die ze met haar Ladies tot nog toe konden vergaren met hun diverse initiatieven. 


Daarbij denken we aan de waterballen waarmee ze dit jaar ons project steunen. Voor elke bal die de Ladies tijdens hun wekelijkse wedstrijd in het water slaan gaat er vrijblijvend een euro in de spaarpot voor het goede doel, en dit jaar is dat ons project. Daarbij kwamen de centjes van de wedstrijd fee en de pitching wedstrijd, en … een mooie cheque van 250€ ons geschonken door Rudi Van Balen, de voorzitter en eigenaar van de Kempense Golfclub zelve. Hartelijk dank daarvoor Rudi!


Dankzij de Kempense Ladies kwamen wij ook in contact met Hero on Socks en Wendy kon ons melden dat er ondertussen niet minder dan 760 paar van onze sokken zijn verkocht. En dat is volgens hen nog maar het begin, want die sokken vliegen onder-tussen buiten als zoete broodjes!

Foto: Wendy De Moor (links) en Wendy Raeymakers (rechts). Stichters van Hero on Socks


Alles samen resulteren de mooie initiatieven van de Kempense Ladies dus in om en bij de 1.200€ waarvoor wij ze allen stuk voor stuk een dikke knuffel zouden willen geven … wat helaas niet mogelijk is binnen de huidige Covid richtlijnen.


De avond werd uiteraard gezellig afgesloten op het cosy terras van De Kempense met stevige maaltijd en bijbehorende drankjes. En bij deze wou ik het ook nog eventjes graag vermelden: de keuken is daar overheerlijk, in de Kempense. Nog van dat ;-)AAN JULLIE ALLEN @ KEMPENSE GOLF EN AAN HERO ON SOCKS: HARTELIJK DANK VOOR JULLIE STEUN!148 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page