top of page
Zoeken
  • Kris Van Nuffel

Eerste projectvergadering @ Kempense Golfclub

Bijgewerkt op: 8 jun. 2019


Op vrijdag 15 maart hadden wij onze eerste projectmeeting. Voor de gelegenheid werd als locatie gekozen voor de Kempense Golfclub en de bedoeling was om daar eerst even in de visu kennis te maken met alle medespelers en daarna de baan op te gaan. Waren aanwezig: Katrien Pauwels van Golf Vlaanderen, Guido, Jacobien en Rolf van Mobicart vzw, Pieter Dries en Kris. Pieter Dries is een gedreven G-golfer en toffe gast die aan één been verlamd is door een auto-ongeval in zijn jeugd en daardoor wat moeilijker te been is. Hij verplaatst zich evenwel probleemloos op de baan dankzij een Mobicart en is sinds een jaar of twee een enthousiast golfer.

Voor de gelegenheid werd de Powergolfer van Golf Puyenbroeck ook voor de eerste keer "mobiel" en vervoerde Kris 'm met de wagen naar Mol. Het was even studeren hoe dat op een veilige manier kon gedaan worden, maar uiteindelijk kwam het karretje in één stuk toe in Mol en geraakte het ook heelhuids terug in Wachtebeke. Voor hen die dit ook willen proberen: je hebt een break nodig met een minimum laadruimte van 170cm diep, 90cm breed en 45cm hoog. De achterkant van de wagen moet best kunnen zakken tot 45cm boven de grond, anders blijft de paragolfer haken aan de laaddrempel. De ALU oprijplanken zijn best minsten 2m lang en indien je die in gebogen versie vindt, dan neem je best die. Zo komt de paragolfer immers ongeveer horizontaal te staan net voor hij de laaddrempel over moet.

Na een geslaagde maaltijd werd een korte fotosessie gehouden op de baan en nam Carl Dieryckx een interview af dat zal in juni zal verschijnen in Golf Digitaal. Daarna gingen Pieter Dries en Guido even de baan op ... waar we na een half uurtje door een ware zondvloed en hevige rukwinden weer werden afgespoeld. Gelukkig hebben we nog droog weer gehad voor de foto shoot zelve. Al bij al een prachtige dag en een leuke kennismaking met toffe mensen. Thx folks :-)

39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page