top of page
Zoeken
  • Kris Van Nuffel

G-golf kampioenschap 2020 - Mét onze golfsokken :-)

Bijgewerkt op: 3 jul. 2020

Op zondag 28 juni vond in de Koksijdse Golf Club Ter Hille de tweede editie van het Vlaams G-golf kampioenschap plaats. Dit is de tweede editie en ook deze mocht er zijn. Het golfen was die dag gezien de soms ronduit stormachtige condities een ware uitdaging maar dat kon de pret niet drukken, integendeel; glimlachen en brede grijnzen waren er "all over the place".

Foto: Peter & Graham - twee enthousiaste paragolfers op de green @ Ter Hille


Ook Wendy & Wendy van Hero On Socks waren van de partij en samen met Golf Vlaanderen presenteerden ze voor het eerst in publiek en in het gepaste kader onze G-golf sokken. De Mobicart golfsokken zijn verkrijgbaar in 2 vrolijke ontwerpen: de groene ‘bunker’ sok en de blauw-roze ‘early birdie’ sok.Ze zijn aan de hiel en tenen versterkt en hebben een nauwsluitende pasvorm. De gebruikte garens zijn deels gerecycleerd en zorgen voor een goede zweetafvoer en optimaal draagcomfort. Je kan ze afzonderlijk kopen of samen in een leuke geschenkbox!


Wil jij ze ook? Wel dan: hier kan je ze kopen: https://www.hero-on-socks.com/


Dankzij een succesvolle crowdfunding op het Ulule platform in april 2020 kon de productie opgestart worden en zijn ze nu ook te koop voor het grote publiek. Met elk paar van deze golfsokken dat je koopt steun je ook ons Paramotion project en hebben we weer wat extra centjes erbij om tegen het einde van dit jaar onze eerste Paragolfer te kunnen aankopen. Die zal geplaatst worden in een Vlaamse golfclub waar hij gebruikt kan worden door een G-golfer. De tweede Paragolfer hopen we nog voor de zomer van 2021 te kunnen aanschaffen en plaatsen.


Bij deze ook enkele sfeerbeelden van dit mooie event ... én onze golfsokken, met een warm dankwoord aan Hero On Socks en Golf Vlaanderen om ze zo enthousiast in de kijker te zetten. For(e) G-golf!(bron foto's: Golf Vlaanderen en Hero on Socks)


And the winners are ... (bron: Golf Vlaanderen)Een woordje uitleg over Hero on Socks: Hero on Socks is een jonge Belgische onderneming die duurzaam geproduceerde sokken ontwerpt en verkoopt voor het goede doel. Hero on Socks maakt originele en hoogkwalitatieve sokken waarbij het design ervan niet alleen in het teken staat van goede doelen, maar waarbij 40% van de winst ook effectief naar die goede doelen gaat. In samenwerking met Mobicart vzw werden 2 paar te gekke golfsokken ontworpen, waarvan de verkoopopbrengst gaat naar het Paramotion project voor de aanschaf van Paragolfer/Paramotion golfrolstoelen. Achter Hero on Socks zitten Wendy en Wendy, twee dames toegewijd aan één missie: de mensen ervan bewust maken dat er voor onze planeet geen plan B bestaat. ‘Elke sok die we verkopen, helpt ons een stapje dichter bij die missie te komen,’ zegt Wendy Raymakers. ‘We werken samen met geweldige organisaties die mensen sterker maken door hen vertrouwen te geven. Soms heeft iemand immers gewoon wat hulp nodig. We geloven dat elke levend wezen op onze planeet die hulp verdient.’ ‘Met onze opvallende sokken, willen we vragen uitlokken en dialoog creëren rond verschillende thema’s zoals gendergelijkheid, armoede, gezondheid, … ook in de sport! ‘Sport is belangrijke factor in de totstandkoming van duurzame ontwikkeling. Als promotor van tolerantie en respect levert het een bijdrage tot de empowerment van vrouwen en jongeren, individuen en gemeenschappen, alsook tot gezondheid, onderwijs en sociale inclusie.’ ‘Toen we de mensen van Mobicart ontmoetten werden we meteen verpletterd door een enorme community die golf heet. Samen met hen willen we G-golf bekendheid geven en doen groeien. Via de aankoop van nieuwe golfrolstoelen zullen meer G-sporters de mogelijkheid krijgen om te genieten van golf, een sport die je hoofd vrijmaakt en laat herbronnen midden in de natuur.’ ‘Elk paar verkochte sokken helpt iemand ergens. Dus als je onze sokken draagt, ben jij een échte held op sokken en verbeter je de wereld. Simpel toch?’

Golfclubs die interesse hebben om de sokken via hun shop te verkopen kunnen contact opnemen met Wendy en Wendy via info@hero-on-socks.com


36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page