top of page
Zoeken
  • Kris Van Nuffel

Hartelijk dank aan Antwerp Golf School!

Op zondag 24 november waren wij (Guido, Pieter en uw webmaster) te gast bij Antwerp Golf School in Aartselaar. AGS bestaat 30 jaar en organiseerde voor die gelegenheid een reeks wedstrijden, challenges en andere leuke acties om op die manier centjes in te zamelen voor zes goede doelen. Elk van deze goede doelen werd gekozen en getrokken door een van hun golf pro's en bestuurders. Ons project werd voorgedragen door golf pro Alain Christiaens. Hartelijk dank daarvoor Alain!

Bij aankomst was er nog een putting wedstrijd gaande voor de goede doelen. Guido toonde meteen hoe het moet en schudde kalmpjes een long put van ongeveer 8m uit zijn mouw. Ook Dieter deed het niet slecht.

Daarna maakten we samen met Bie Gys (G-golf captain bij AGS) en Kris Van Ingelgem (verantwoordelijke golf van AGS) een wandeling rondom het terrein en kwamen tot het gezamenlijke besluit dat dit zeker toegankelijk is voor paragolfers. Bij AGS plannen ze in 2020 ook de bouw van een nieuwe overdekte afslagplaats met daarin ook een aangepast rolstoeltoilet. Hiermee trekken ze duidelijk ook de kaart van het G-golfen en dat kunnen wij natuurlijk alleen maar toejuichen.


Na een interview en een paar leuke babbels was het dan tijd voor de overhandiging van de ingezamelde centjes aan de vertegenwoordigers van de zes goede doelen. Het Paramotion team mocht zo een mooi bedrag van 500€ ontvangen waarvoor wij Alain, Bie, Kris en alle leden van de Antwerp Golf School bij deze nogmaals hartelijk willen danken!

32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page