top of page
Zoeken
  • Kris Van Nuffel

Yes! De projectrekening bij de KBS is een feit!


Een projectrekening bij de KBS staat voor een goed doel en geeft ons project extra credibiliteit. Om deze fiscale voordeelrekening te kunnen verkrijgen moet een project immers voldoen aan een aantal strenge criteria. Om te beginnen moet het gaan om een goed doel met een filantropische inslag. Eens per jaar komt er ook een bedrijfsrevisor langs die samen met de bestuurders van de vzw de rekeningen doorlopen, bekijken hoeveel donaties er binnen kwamen en ook hoe deze werden besteed in het kader van het project. Wij richten ons met deze rekening vooral op de particuliere donors, die wanneer ze een gift overmaken van 40€ of meer automatisch een fiscaal attest zullen ontvangen van de Koning Boudewijnstichting in de maand februari van het daaropvolgende jaar. Indien u als donor uw donatie vermeld als "schenking aan een goed doel" en dit fiscaal attest toevoegt aan uw personenbelasingaangifte, dan zal u tot 45% van uw gift recupereren.


Details over de projectrekening volgen zeer binnenkort. U dient immers te storten op een specifieke rekening bij de KBS en met vermelding van een speciaal voor dit project vermelde mededeling bij uw overschrijving. Indien u die mededeling niet juist vermeld komt uw gift immers terecht in de algemene "pot" voor goede doelen van de KBS.


Bij deze danken wij de mensen in de Koning Boudewijnstichting ook voor het in ons en ons project gestelde vertrouwen en kijken wij uit naar een aangename samenwerking.

31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page